Ennen kuin kiintyy kohteeseen liikaa, on viisasta vertailla muutamia mieleisiä kohteita perusteellisesti. Tämä antaa paremman neuvotteluaseman, jolloin voit saada asunnon mahdollisimman edullisesti. Autan vertailemaan mieleisiäsi kohteita tekemällä niistä syväanalyysin ja ehdottamalla miten  edetä ostotarjousten suhteen. Ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeesi alkuneuvottelussa. Tämän jälkeen teen syväanalyysin kolmesta mieleisestäsi kohteesta ja annan suosituksen miten edetä tarjousten suhteen. Mikäli kohteista ei löydy mieleistäsi, teen lisäkohteiden syväanalyysin tarjoushintaan (99€/ asunto).

Hinta:
379€ (toimitusaika: 48h*)

359€ (toimitusaika: 3-5 vrk*)

*Toimitusajan laskeminen aloitetaan siitä, kun tilaus on hyväksytty ja asiakas on todistetusti maksanut ostoksen. Mikäli toimitus myöhästyy, asiakkaalle palautetaan puolet summasta. Jos toimitus myöhästyy ja kohde keretään myydä ennen kuin raportti toimitetaan, asiakkaalle palautetaan summa kokonaisuudessaan.

Huomioitavaa

Huomioithan, että ydinosaamiseni keskittyy pääkaupunkiseudun osakehuoneistokauppoihin. Jos etsit kohdetta jostain muusta kasvukeskuksesta, voit kuitenkin ottaa rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään voinko auttaa.