Nettikurssi ensiasunnon ostajalle

Älä jää sormet ristissä toivomaan parasta tulosta ostaessasi asuntoa. Sinun on otettava huomioon monia asioita ja esitettävä monia tärkeitä kysymyksiä. Jos et tee niin, saatat päätyä tekemään erittäin kalliin virheen.

Ensikodin ostoprosessin ei kuitenkaan tarvitse olla painajainen, eikä sinun tarvitse käyttää tuhansia tunteja tutkimiseen. Olen tehnyt sen puolestasi. Ja auttaakseni sinua, olen rakentanut nettikurssin ensikodin ostamisesta.

Asunnon ostaminen suomesta

Hei, nimeni on Sakari Tolppanen ja olen opiskellut Suomen asuntomarkkinoita melkein vuosikymmenen ajan ja olen ollut kiinteistösijoittaja vuodesta 2014. Vuosien varrella olen oppinut, miten markkinat toimivat ja mitkä ovat tärkeimmät huomioitavat asiat ostettaessa asuntoa. Tiedän kuitenkin, että monille ensiasunnon ostajille prosessi voi olla ylivoimaisen oloinen, koska se on yksi suurimmista ostoksista, joita koskaan tulet tekemään.

Tästä syystä olen rakentanut nettikurssin, jonka voit käydä läpi täysin omalla ajallasi. Se koostuu aiemmin yrityksille pidettyjen työpajojen sisällöstä, joka on muokattu helposti katsottavaan muotoon

Nettikurssin sisältö

Tämä nettikurssi on luotu ensiasunnon ostajille. Kurssin videoiden aikana käsittelemme kaikki tärkeät asiat, jotka sinun on tiedettävä ensiasunnon ostajana.

Huomioithan, että kurssi löytyy tällä hetkellä vain englanniksi, suomenkielinen versio on tulossa myöhemmin.

Moduuli 1.

 1. Markettien tilanne
2. Ostoprosessiin valmistautuminen
3. Mihin olet ostamassa
4. Vastuut

Tämä ensimmäinen moduuli on hyvä paikka aloittaa, kun harkitsee ensimmäisen asunnon ostamista. Se auttaa sinua ymmärtämään: joitain markkinoiden suuria trendejä, askeleita, joita voit ottaa unelma kotisi löytämisessä ja mitkä ovat velvollisuutesi kodin ostajana ja omistajana.

Videot sisältävät noin 45 minuuttia arvokasta sisältöä niille, jotka alkavat etsiä omaa kotiaan.

Moduuli 2.

5. Asunnon yksityiskohdat
6. Vero-etuudet
7. Kiinteistölainat

 

Tämä online-kurssin toinen moduuli antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, kuinka tulkita asunnon myynti-ilmoituksessa ilmoitetut hinnat. Lisäksi tiedät, mitkä verot sinun on maksettava ja minkä tyyppisiä veroetuja voit saada omistamalla kodin. Saat myös hyvän käsityksen siitä, mitkä tekijät sinun tulisi ottaa huomioon ottaessasi lainaa pankista, mukaan lukien korkojen ero.

Videot sisältävät noin 45 minuuttia arvokasta sisältöä niille, jotka haluavat oppia kodin ostokustannuksista

Moduuli 3.

8. Taloyhtiöremontit
9. Oman asunnon remontoiminen

 

Kolmannesta moduulista opit, mitä erilaiset remontoinnit maksavat ja kuinka usein ne on tehtävä. Opit myös, kuinka voit hyödyntää veroetuja parhaalla mahdollisella tavalla remontin yhteydessä. Moduulin sisällön ymmärtäminen voi säästää tuhansia euroja ostaessasi kodin Suomesta.

Videot sisältävät noin 40 minuuttia erinomaista tietoa niille, jotka haluavat tietää enemmän kerrostalon ja oman huoneiston kunnostuksista.

Moduuli 4.

10. Hakutyökalut
11. ROI
12. Neuvottelut
13. Tarjouksen tekeminen

Neljäs ja viimeinen moduuli nettikurssista. Tämän moduulin jälkeen sinulla on työkalut hyvien tarjousten tekemiseen, kun etsit itsellesi sopivaa asuntoa.

Videot sisältävät yli 45 minuuttia puhdasta arvoa niille, jotka tuntevat olevansa valmiita aloittamaan oman asuntonsa ostamisen.

Asiakaspalautteet yritystyöpajoilta

Asiakaskokemus: 

"Työpaja oli erinomainen! Se auttoi minua voittamaan asunnon ostamisen pelon ja epävarmuuden, se antoi minulle paljon resursseja parhaan valinnan tekemiseksi. Suosittelen ehdottomasti tätä työpajaa kaikille, jotka harkitsevat kodin ostamista. " 

Marcus

Supercell

Asiakaskokemus: 

"Ennen Sakarin työpajaa minulla oli paljon kysymyksiä kodin ostamisesta. Työpaja oli erittäin hyödyllinen minulle, sillä se selvensi monia asioita. Olen nyt paremmin perillä asioista ja tunnen itseni luottavaisemmaksi asuntojen ostamisesta. Haluaisin todella suositella tätä työpajaa kaikille, jotka harkitsevat kodin ostamista."

Raja Ghosh

Remedy

Asiakaskokemus:

"Olen ostanut asunnon Skotlannista ennen tänne muuttamista. Työpaja oli erittäin hyvä ja informatiivinen. Se auttoi minua ymmärtämään Suomen erot asunnon ostamiseen verrattuna Skotlantiin. Työpajan aikana opin monia asioita, mukaan lukien yleisen asunnon ostoprosessin, lainan saamisen, tarjouksen tekemisen, asunto-osakeyhtiöiden toiminta sekä karkean kuvan remontin kustannuksiin (ja miten se jaetaan taloyhtiön kesken).

Työpajaa oli helppo seurata ja arvostin myös sitä, kuinka Sakari oli avoin kaikenlaisille kysymyksille ja vastasi niihin kaikkiin hyvin. Suosittelen tätä ensiasunnon ostajille riippumatta siitä, oletko aiemmin ostanut muissa maissa, sillä työpaja selitti, kuinka asiat toimivat Suomessa. Tunnen itseni nyt paljon varmemmaksi siitä, miten asunnon omistus täällä toimii. "

Adam Munson

Remedy

Nyt voit säästää aikaasi ja rahaasi, kun otat käyttöön Mi Casan nettikurssin. Kurssi auttaa sinua välttämään ensiasunnon ostajan isoimmat virheet. Ottaen huomioon, että voit mahdollisesti maksaa asunnosta jopa 230 000 euroa, voit ensiasunnon ostajan nettikurssin avulla välttää ongelmat, joita ison sijoituksen mukana voi tulla. 

Useiten kysytyt kysymykset

Tämä nettikurssi on tarkoitettu kaikille, jotka harkitsevat kodin ostamista kerrostalosta Suomessa.

Kurssin pitää Sakari Tolppanen. Sakari on jo auttanut satoja ensiasunnon ostajia ostamaan asunnon sekä tuntee markkinat hyvin. Opettamisen tohtorina hänellä on taito esittää asioita selkeällä ja helposti ymmärrettävällä tavalla ja pitää sinut varmasti mukana. Hän puhuu sujuvasti englantia, koska hän on asunut ulkomailla merkittävän osan lapsuudestaan.

Kurssi on toistaiseksi vain englanniksi, mutta Sakari tekee konsultointia sekä asuntoanalyysejä myös suomen kielellä

Eivät suoranaisesti. Suurin osa kursseissa löytyvästä sisällöstä käsittelee kerrostaloasuntoja, mutta jotkin sisällölliset asiat ovat samoja niin omakoti- kuin kerrostaloasunnon ostamisessa

Maksu tapahtuu Holvin kautta. Saat heiltä kuitin ostotapahtumasta ja ostamasi tuotteen sisältö toimitetaan sähköpostitse sakari@micasaconsulting.com

Kyllä voit. Olethan yhteydessä minuun sakari@micasaconsulting.com niin palautan rahasi Holvin kautta

Meille on tärkeää toimia eettisesti ja läpinäkyvästi oman ja yrityksen julkikuvan ylläpitämiseksi. Toimimme suomen lain mukaisesti rekisteröityneenä yrityksenä

Sadat ihmiset ovat jo luottaneet asiantuntemukseeni asuntomarkkinoilla, ja tämän kurssin sisältö on testattu hyvillä tuloksilla. Siksi olen 100% varma, että pystyn tuottamaan merkittävää arvoa kaikille ensimmäistä kertaa asuntoa ostaville.