Nettikurssi ensiasunnon ostajalle

Älä jää sormet ristissä toivomaan parasta tulosta ostaessasi asuntoa. Sinun on otettava huomioon monia asioita ja esitettävä monia tärkeitä kysymyksiä. Jos et tee niin, saatat päätyä tekemään erittäin kalliin virheen.

Ensikodin ostoprosessin ei kuitenkaan tarvitse olla painajainen, eikä sinun tarvitse käyttää tuhansia tunteja tutkimiseen. Olen tehnyt sen puolestasi. Ja auttaakseni sinua, olen rakentanut nettikurssin ensikodin ostamisesta.

Asunnon ostaminen suomesta

Hei, nimeni on Sakari Tolppanen ja olen opiskellut Suomen asuntomarkkinoita melkein vuosikymmenen ajan ja olen ollut kiinteistösijoittaja vuodesta 2014. Vuosien varrella olen oppinut, miten markkinat toimivat ja mitkä ovat tärkeimmät huomioitavat asiat ostettaessa asuntoa. Tiedän kuitenkin, että monille ensiasunnon ostajille prosessi voi olla ylivoimaisen oloinen, koska se on yksi suurimmista ostoksista, joita koskaan tulet tekemään.

Tästä syystä olen rakentanut nettikurssin, jonka voit käydä läpi täysin omalla ajallasi. Se koostuu aiemmin yrityksille pidettyjen työpajojen sisällöstä, joka on muokattu helposti katsottavaan muotoon

Nettikurssin sisältö

Tämä nettikurssi on luotu ensiasunnon ostajille. Kurssin videoiden aikana käsittelemme kaikki tärkeät asiat, jotka sinun on tiedettävä ensiasunnon ostajana.


1. Lyhyt näkymä asuntomarkkinoista:
Onko nyt hyvä aika ostaa? Lyhyt katsaus Suomen kiinteistömarkkinoiden historiaan ja nykytilaan

2. Ostamiseen valmistautuminen: Oletko ajatellut ostaa itsellesi kotia, mutta et ole varma, miten edetä? Opi askel askeleelta, kuinka löydät kodin itsellesi.

3. Mitä ostat: Kuinka taloyhtiöt toimivat Suomessa? Mikä on ”isännöitsijän” rooli? Entä “huoltoyhtiö”? Keistä hallitus koostuu ja mitä he tekevät?

4. Asunnon omistajan ja ostajan vastuut: Mitkä ovat ostajan ja myyjän vastuut? Entä omistajan ja taloyhtiön vastuut?

5. Hinta ja kulut: Mitkä ovat kaikki listan erilaiset hintapisteet ja miten niitä voidaan tulkita?

6. Verot ja veroetuudet kodin omistuksessa:Mitä veroja sinun on maksettava ja miten vero eduista saat kaiken irti?


7. Pankki- ja asuntolaina:
Mikä on euribor ja kuinka suuri on hyvän pankin korko? Mitä erilaisia vaihtoehtoja asuntolainalle on? Minkä tyyppisiä maksuja niihin liittyy?

8. Remontit: Milloin taloyhtiössä tehdään korjauksia ja kuinka paljon ne maksavat? Mitkä ovat kustannukset ja vastuut remontissa omassa asunnossani?

9. Kumpi on parempi sopimus: Vertaamalla kahta huoneistoa parhaan tarjouksen määrittämiseksi.

10. Onko kodin ostaminen hyvä sijoitus: Kuinka selvittää, onko kodin ostaminen hyvä sijoitus?

11. Verkkotyökalut kiinteistömarkkinoille: Mitkä ovat hyödyllisimmät verkkotyökalut ja miten niitä käytetään ymmärtämään markkinoita ja hinnoittelua?

12. Tarjouksen tekeminen ja neuvottelut: Luulen, että löysin unelmakotini. Kuinka edetä ja voinko neuvotella hinnasta

Asiakaspalautteet yritystyöpajoilta

Asiakaskokemus: 

"Työpaja oli erinomainen! Se auttoi minua voittamaan asunnon ostamisen pelon ja epävarmuuden, se antoi minulle paljon resursseja parhaan valinnan tekemiseksi. Suosittelen ehdottomasti tätä työpajaa kaikille, jotka harkitsevat kodin ostamista. " 

Marcus

Supercell

Asiakaskokemus: 

"Ennen Sakarin työpajaa minulla oli paljon kysymyksiä kodin ostamisesta. Työpaja oli erittäin hyödyllinen minulle, sillä se selvensi monia asioita. Olen nyt paremmin perillä asioista ja tunnen itseni luottavaisemmaksi asuntojen ostamisesta. Haluaisin todella suositella tätä työpajaa kaikille, jotka harkitsevat kodin ostamista."

Raja Ghosh

Remedy

Asiakaskokemus:

"Olen ostanut asunnon Skotlannista ennen tänne muuttamista. Työpaja oli erittäin hyvä ja informatiivinen. Se auttoi minua ymmärtämään Suomen erot asunnon ostamiseen verrattuna Skotlantiin. Työpajan aikana opin monia asioita, mukaan lukien yleisen asunnon ostoprosessin, lainan saamisen, tarjouksen tekemisen, asunto-osakeyhtiöiden toiminta sekä karkean kuvan remontin kustannuksiin (ja miten se jaetaan taloyhtiön kesken).

Työpajaa oli helppo seurata ja arvostin myös sitä, kuinka Sakari oli avoin kaikenlaisille kysymyksille ja vastasi niihin kaikkiin hyvin. Suosittelen tätä ensiasunnon ostajille riippumatta siitä, oletko aiemmin ostanut muissa maissa, sillä työpaja selitti, kuinka asiat toimivat Suomessa. Tunnen itseni nyt paljon varmemmaksi siitä, miten asunnon omistus täällä toimii. "

Adam Munson

Remedy

Nyt voit säästää aikaasi ja rahaasi, kun otat käyttöön Mi Casan nettikurssin. Kurssi auttaa sinua välttämään ensiasunnon ostajan isoimmat virheet. Ottaen huomioon, että voit mahdollisesti maksaa asunnosta jopa 230 000 euroa, voit ensiasunnon ostajan nettikurssin avulla välttää ongelmat, joita ison sijoituksen mukana voi tulla.